Ziarul electronic al arădenilor

VEZI unde se va desfășura Târgul de Iarnă

1018408-300x188Ediția din acest an a Târgului de Iarnă de la Arad, organizat anual de municipalitate, se va desfășura în două locații din oraș, în perioada 28 noiembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.

„Anul acesta arădenii se vor putea bucura de atmosfera Târgului de iarnă în două locații din oraș: în spațiul consacrat din zona Primărei și în Piața Avram Iancu.

Amenajarea locațiilor a început astăzi (luni – n.r.), se montează instalațiile de iluminat festiv și căsuțele destinate comercianților. Lângă Primărie, pe strada Romul Veliciu, vor fi 18 căsuțe, pe aleea de la intrarea în Palatul Administrativ vor fi alte 10, iar în Piața Avram Iancu vor fi 32 de căsuțe“, au anunțat reprezentanții Primăriei Arad.

În cadrul Târgului se vor comercializa articole de sezon: cadouri, decorațiuni, jucării, antichități, dulciuri și produse de patiserie, specialități gastronomice regionale.

Locurile de vânzare se vor atribui în ordinea cererilor depuse de comercianți, au mai informat reprezentanții municipalității.

Cererile pentru participarea agenților economici la Târgul de Iarnă se vor depune la Registratura Centrului Municipal de Cultură Arad, Bd. Revoluției nr. 97, însoţite de copii după autorizaţiile prevăzute pentru funcţionare conform Legii 359/2004 şi a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.44/2008, cu modificările şi completările ulterioare, cu viza pe anul 2015 sau, după caz, actele doveditoare pentru desfăşurarea legală a activităţii comerciale, conform Legii 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Se va ataşa de asemenea o listă cu produsele comercializate și fotografii pentru exemplificare, în format electronic sau pe suport de hârtie. Cererile cu dosare incomplete se descalifică.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.