Ziarul electronic al arădenilor

VEZI propunerile PNL pentru funcțiile de vicepreședinți la CJ Arad

consiliul_judetean_aradPNL a câştigat majoritatea voturilor pentru Consiliul Judeţean Arad, aproape 51 la sută, conform rezultatelor parţiale publicate de BEJ la centralizarea datelor din jumătate dintre secţiile de votare din judeţ.

Pe locul al doilea în preferinţele electoratului se află PSD, cu peste 28 la sută din voturi.

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a făcut publice, luni, numele a doi colegi de partid, care ar putea ocupa funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean.

„Pentru noi (PNL n.r.), domnul Iustin Cionca este preşedintele Consiliului Judeţean Arad, indiferent că la finalul numărătorii voturilor vom avea 16 sau 17 consilieri. Adică ne-am atins obiectivul de a obţine 50 la sută dintre mandatele de consilieri judeţeni. Există o nominalizare pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, domnul Sergiu Bâlcea. După ce vom vedea situaţia politică finală, în interiorul partidului vom nominaliza cea de-a doua persoană pentru funcţia de vicepreşedinte. Eu voi face o propunere, pe care o pot prezenta, astăzi, public, Claudia Boghicevici. Voi propune ca dânsa să fie al doilea vicepreşedinte al PNL.

Prezentă la conferinţa de presă în care Falcă a prezentat cele două propuneri, Claudia Boghicevici a spus: „Vă mulţumesc pentru această propunere. Mă simt onorată”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.