Ziarul electronic al arădenilor

VEZI noul look al primarului Gheorghe Falcă

gh.falca17-225x300Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a apărut în public, în ultimele zile, cu un nou look, de care este foarte mândru.

Astfel, Falcă are un început de barbă, primele imagini cu noua sa imagine apărând la sfârșitul săptămânii trecute, când primarul Aradului a apărut la câte manifestări populare organizate în județ.

În cursul zilei de marți, la Primărie a fost organizată o conferință de presă, la finalul căreia Falcă a fost întrebat de un jurnalist despre noul său look. „Este luna august, este o perioadă lejeră. Și, după cum vedeți, se poartă… (barbă – n.r.)“, a spus Falcă, dând exemplu un cameraman de la o televiziune locală, care poartă barbă de mai mulți ani.

În ultima perioadă, barba se poartă tot mai mult, iar oamenii de știință susțin că bărbații care își lasă barba să crească au mai multe atuuri.

Imaginea bărbatului puternic, viril si matur a început să se confunde cu imaginea bărbatului cu barbă, iar ceea ce inițial era o caracteristică a persoanelor fără adăpost, a preoților sau o opțiune excentrică pentru vreun bărbat la vârsta a doua a devenit ușor-ușor un trend printre bărbații din ziua de astăzi.

De câteva luni se vorbeşte de o reafirmare a masculinităţii prin acei lumbersexuali, care ies în evidenţă prin prezenţa bărbii.

falca1falca2

falca3

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.