Ziarul electronic al arădenilor

VEZI melodia și noul clip de promovare a Aradului

VIDEO O melodie și noul clip de promovare al orașului Arad – „Omul din oglindă” – au fost lansate în cadrul Zilelor Aradului.

„Melodia e rezultatul muncii copiilor talentați din Arad care au colaborat cu profesioniștii industriei muzicale din România, în cadrul taberei de muzică și coregrafie a agenției Neverland Place realizată pentru Centrul Municipal de Cultură Arad. De asemenea, o echipă de voluntari a contribuit la realizarea clipului care spune povestea arădenilor și a orașului lor“, au spus reprezentanții Neverland Place.

Conform sursei citate, timp de o săptămână, uniți de pasiunea pentru muzică tinerele talente au descoperit care sunt toți pașii realizării unei melodii, de la metode a-ți găsi inspirația până la procesul prin care trece o melodie odată ce ea a fost realizată.

„Marius Miricã, Virgil Dulceanu, Loredana Cãvãșdan, Vanotek și George Nemeznic sunt cei care au ajutat unsprezece copii să experimenteze viața de artist. Astfel, ei au lucrat împreună la crearea melodiei, au trecut prin procesul înregistrării ei într-un studio și au trăit bucuria lansării ei, sâmbătă, pe scena amplasată la Ștrandul Neptun din Arad, unde locuitorii orașului au auzit în premieră creația copiilor.

Tot aici, arădenii au văzut rezultatele muncii copiilor taberei de coregrafie care, alături de Alexandra Ghease, coregraf și dansator, au învățat mișcări profesioniste. Aceștia au trecut prin toate etapele, de la stabilirea pașilor de dans și perfecționarea lor până la prezentarea rezultatului în fața publicului care s-a bucurat de un spectacol complet. De asemenea, arădenii se pot mândri cu un clip de promovare a orașului, realizat cu ajutorul unei echipe de voluntari care alături de clădiri și orașe reprezentative spune povestea orașului“, au mai spus reprezentanții Neverland.

„Fiecare oraș are o poveste a lui. Personajele principale sunt, desigur, locuitorii. În cadrul taberei de muzică și coregrafie, dar și în clipul de promovare al orașului, artiștii au petrecut timp cu copii din Arad și cu locuitorii săi pentru a putea evidenția cele mai frumoase lucruri ale locului în care ne aflăm. Cei mici simt intens vibrația Aradului, istoria locului este una cu siguranță interesantă, clădirile spun și ele povești, oamenii îi oferă o dimanică aparte. Pe toate acestea le-am surpins și le-am adus la un loc invitând arădenii să redescopere lucrurile care dau culoare orașului, să se redescopere”, a declarat Mihai Mindirigiu, project manager al Taberei de muzică și coregrafie Neverland Place.

Organizatorii evenimentului, agenția Neverland Place, semnează și campania Autoportret, realizată prin Centrul Municipal de Cultură Arad. Aceasta a implicat amplasarea a 50 de oglinzi în puncte cheie ale orașului și  încurajează trecătorii să își întoarcă privirea spre valorile orașului, dar și să redescopere bucuria de a aparține acestuia.

Echipa care a contribuit la relizarea melodiei este:

Regie: Codrin Roibu

Imagine: Codrin Roibu, Sergiu Margaian, Tiberius Margaian

Producători muzicali: Marius Miricã, Vanotek, Virgil Dulceanu

Muzică și text: Loredana Cãvãșdan, Marius Mirica, Vanotek

Sunet: George Nemeznic

Coregraf: Alexandra Gherase

Editor: Sergiu Margaian, Tiberius Margaian

Operator Camera: Tiberius Margaian, Cristian Onciu

Gaffer: Ionica Balu, Bogdan Ghica

Comunicare: Oana Vasiliu

PR: Cristina Putan

Producție: Oana Gaita si Andrei Șovan

Project Manager: Mihai Mindirigiu

Copii tabăra de muzică: Iovi Marcela Melania, Preda Ion Radu, Vacariuc Mihai, Lobos Ana, Pirtea Carina Maria, Axente Maya Maria, Gheoranita Anda Maria, Chelariu Mihaela Flavia, Horeanu Arthur, Bociort Norica, Diana Nica Raul.

Copii tabăra de coregrafie: Caprariu Ana Flavia, Vintan Briana Maria Angela, Ciur Anda, Perijoc Diana, Filimon Natalia Denisa, Nicolescu Bianca Emanuela, Cotuna Catalina, Cotuna Claudia, Ardelean Valentina Alexandra, Axente Natalia Elena, Bula Antonia, Purda Alisia Maria.

Pilot curse: Bogdan Cuzma

Motocicliste: Chirla Roxana, Țîrle-Gongola Codruța, Baltă Alina, Rosenbach Melinda, Burada Daciana

Street dance: Mike David, Raluca Roszkoš, Allexandra Tămaș, Andra Crișan, Gabriel Buda, Denis Crișan, Paul Crișan, Adrian Dumbra, Denis Miculiță, Oriaku Victoria, Șomai Raul Adrian

Clubul Burnout M.C., West Caiac

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.