Ziarul electronic al arădenilor

VEZI lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Municipal Arad

PNL_AradConducerea PNL Arad a prezentat lista cu candidații pentru funcțiile de consilieri municipali, urmând ca, după Sărbătorile Pascale, să fie prezentat programul politic și sloganul de campanie.

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a menționat că lista cu candidații pentru Consiliul Local Municipal Arad va fi depusă, luni, la Biroul Electoral Județean.

„După Sărbătorile Pascale vom anunţa programul politic al PNL pe următorii patru ani şi sloganul de campanie. Atât programul politic, cât şi sloganul de campanie, vor avea legătură cu ceea ce am făcut până acum în municipiul Arad, cu ceea ce am construit şi cu ceea ce urmează să facem. Vom anunţat proiectele mari de investiţii pe patru mari direcţii: cultură, sport, educaţie şi social.

Avem nevoie de un număr rezonabil de consilieri pentru a putea să suţinem în Consiliul Local Municipal proiectele mari de investiţii. Avem proiecte cu care vom accesa finanţări europene în valoare totală de 90 de milioane de euro, printre care construirea unui pod nou peste Mureş, reabilitarea termică a şcolilor şi grădiniţelor şi reabilitarea termică a 91 de blocuri“, a declarat Gheorghe Falcă.

Președintele PNL Arad, candidat pentru un nou mandat de primar al municipiului Arad, a afirmat că, în campania electorală, nu va face „niciun fel de referire la contracandidaţi“.

„Însă, le voi spune cetăţenilor cum s-au comportat consilierii din alte partide în mandatul 2012-2016, respectiv voi spune «acest proiect NU a fost votat de…»”, a mai declarat Falcă.

Vă prezentăm lista candidaților PNL pentru CLM Arad

Gheorghe Falcă

Geanina Pistru

Sergiu Bâlcea

Lucian Riviş Tipei

Ionel Bulbuc

Laura Andres

Giovanni Strona

Călin Bibarţ

Bogdan Boca

Florin Mariş

Cornel Faur

Mariana Cismaşiu

Adrian Barbeş

Adina Dumitrean

Antonella Naaji

Patricia Dinga

Izabela Rabotka

Arsenie Handra

Adriana Tabuia

Gheorghe Furde

Teodor Ban

Marius Sfârâilă

Iustin Barna

Gheorghe Sima

Totor Carmen

Ioan Găman

Dănuț Vîlcea

Samuel Moisă

Constantin Hristov.

CITITI SI: PNL a depus la BEJ lista cu candidații pentru Consiliul Județean Arad

PNL lista CLM

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.