Ziarul electronic al arădenilor

VEZI cine va negocia cumpărarea terenului de la „Tricoul Roșu“

Consilierii locali au aprobat proiectul privind intenția de cumpărare a terenului pe care a funcționat fosta fabrică de textile „Tricoul Roșu“ din Arad, dar și componența comisiei care va negocia prețul cu proprietarul terenului.

Zilele trecute, municipalitatea a anunțat că intenționează să achiziționeze terenul de la „Tricoul Roșu“, pentru a-l transforma într-un parc central.

În ședința de marți a Consiliului Local Municipal a fost aprobat proiectul privind intenția de cumpărare a terenului.

„Arădenii merită un parc, un spațiu de recreere în centrul orașului, iar acest teren nefolosit până acum este locul potrivit pentru un proiect verde. Primul pas pe care municipalitatea trebuia să îl facă în realizarea acestui proiect, al amenajării unui parc pe terenul fostei fabrici «Tricoul Roșu»,  a primit undă verde în ședința de Consiliu. Ne dorim extinderea parcurilor, de aceea lucrăm la proiecte pentru crearea de noi spații verzi în comunitatea noastră urbană“, a declarat consilierul local Bogdan Boca (PNL).

Tot în ședința de marți a fost aprobată, prin vot unanim, și comisia de negociere pentru achiziționarea terenului.

Astfel, din echipa de negociere vor face parte liberalii Adrian Barbeș și Bogdan Boca, social-democrații Beniamin Vărcuș, Cosmin Buruc, precum și consilierul independent Marin Lupaș.

„În cadrul acestei comisii există reprezentanți din toate grupurile politice, dovadă că singurul interes al nostru este bunăstarea arădenilor. Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile cu proprietarii terenului, dacă toți membrii acestei comisii vor avea în vedere interesul Aradului și dacă vor trata cu seriozitate importanța acestui obiectiv“, a mai declarat Bogdan Boca.

CITITI SI: Parc central, în locul fostei fabrici „Tricoul Roșu“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.