Ziarul electronic al arădenilor

VEZI cine va cânta la Zilele Aradului. PROGRAM

Programul pregătit de organizatori pentru ediția din acest an a Zilelor Aradului cuprinde mai multe concerte de muzică populară și ușoară, care se vor desfășura în mai multe zone din oraș, dar și la Ștrandul Neptun.

Zilele Aradului se vor desfășura în perioada 18 – 27 august, iar organizatorii au anunțat că vor oferi arădenilor mai multe premiere, printre care un spectacol de operă în aer liber și o videoproiecție de clădirea Palatului Administrativ, alături de evenimentele tradiționale, concerte de muzică ușoară, de muzică populară, spectacole pentru copii.

Primele concerte vor fi organizate vineri, 18 august, începând cu ora 20.00, când pe scena din cartierul Alfa (parc) vor urca Tinu Vereșezan, Liliana Laichici și Zorica Savu.

Tot în aceași zi, în Micălaca, zona Orizont, va fi organizat un concert pop-rock, cu Mario Band, Sly Style, Nova Band.

La Băile Termale din Gai va fi organizat vineri, 18 august, de la ora 20.00, un concert de muzică sârbească cu Monza Band.

Pentru ziua de sâmbătă, 19 august, de la ora 20.00, este programat un concert folcloric în cartierul Micălaca, zona Orizont, pe scenă urmând să fie prezenți Aurel Tămaș, Liliana Bâtea și Lucian Zadic.

Tot sâmbătă, la Băile Termale din cartierul Gai va fi un concert pop-rock cu Mario Band, Sly Style și Nova Band. Evenimentul este programat pentru ora 20.00.

Programul pentru ziua de duminică, 20 august, cuprinde un concert folcloric în cartierul Gai, la Băile Termale, începând cu ora 20.00. Pe scenă vor urca Denisa Sârboaica, Viorel Leric și Paula Pașca.

Tot duminică, în cartierul Alfa (parc), de la ora 20.00, pe scenă vor fi prezenți Mario Band, Sly Style și Nova Band.

Marți, 22 august, de la ora 20.00, în Parcul Reconcilierii, va fi prezentată, de Opera Națională din Timișoara, opera în trei acte „Voievodul Țiganilor“, de Johann Strauss.

Miercuri, 23 august, va fi Seara muzicii românești. Pe scena din Parcul Reconcilierii, de la ora 20.00, vor urca pe scenă Corina Chiriac, Mirabela Dauer și Gabriel Dorobanțu.

Programul pentru ziua de joi, 24 august, cuprinde un concert de jazz Clarsax Zenekar (Budapesta), de la ora 18.00, în Parcul Reconcilierii.

Tot în Parcul Reconcilierii, de la ora 19.00, va fi organizat un concert de muzică veche cu formația „Hires Pannonia“. De la 19.45, în Parcul Reconcilierii, va fi prezentat spectacolul trupei de dansuri populare „Mecsek“.

Programul serii din Parcul Reconcilierii mai cuprinde, de la ora 21.00, un concert de jazz cu formația Jazzimipair.

În seara zilei de vineri, 25 august, Filarmonica de Stat din Arad prezintă în Parcul Reconcilierii, de la ora 20.00, uverturi și coruri din opere celebre.

În seara zilei de sâmbătă, 26 august, la Ștrandul Neptun, va fi organizat un concert, pe scenă urmând să fie prezenți Inna, Shift, Ioana Ignat, Andra Gogan, Fantazia.

Zilele Aradului se vor încheia cu un spectacol folcloric la Ștrandul Neptun. Astfel, duminică, 27 august, pe scenă vor urca Tudor Furdui Iancu, Corina Szatmari, Petre și Florentina Giurgi.

Toate evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură.

CITITI SI: Zilele Aradului 2017. PROGRAM

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.