Ziarul electronic al arădenilor

VEZI cine va cânta la Zilele Aradului 2018. PROGRAM

Programul pregătit de organizatori pentru ediția din acest an a Zilelor Aradului cuprinde mai multe concerte de muzică populară și ușoară, care se vor desfășura în diverse zone din oraș, dar și la Ștrandul Neptun.

Zilele Aradului se vor derula în perioada 17 – 26 august, iar organizatorii au anunțat că vor oferi arădenilor mai multe premiere, printre care un spectacol de operetă în aer liber, dar și evenimentele tradiționale, concerte de muzică ușoară și populară, spectacole pentru copii.

Primele concerte vor fi organizate în 17 august, de la ora 19.00, în Parcul „Sfânta Maria“ (ex „23 August“), din cartierul Micălaca. Astfel, pe scena din parc vor urca Nova Band, Rock Abil și Melting Dice. Apoi, pe scenă vor fi prezenți cei de la Zdob și Zdup.

Tot în Parcul „Sfânta Maria“, în ziua de 18 august, de la ora 19.00, va avea loc un concert în cadrul căruia vor evolua Sudden Feel, Ricardo Caria și Phaser. Vor urca pe scenă, în aceași seară, și cei de la trupa Bere Gratis, alături de maestrul Gheorghe Zamfir.

În cea de a treia zi a evenimentelor, în 19 august, va fi organizat un concert folcloric, tot în cartierul Micălaca, în Parcul „Sfânta Maria“.

Conform programului anunțat, de la ora 19.00 vor urca pe scenă Doina Mureșului, soliștii Maria Popovici, Liviu Păcurar, Daniela Dudaș, Irina Iovescu, Liliana Bîtea, Ștefan Muntenaș, Codruța Măgurean, Leontin Ciucur.

De asemenea, vor evolua ansamblurile folclorice „Crăișorii Moților“, „Maria Grațiana“, din Olari, „Tradiții arădene“ și grupul vocal „Sânzienele“.

În seara zilei de 21 august, în Parcul Reconcilierii, de la ora 20.00, artiștii Operei Naționale Române din Timișoara vor prezenta musicalul „My Fair Lady“.

Seara muzicii românești a fost programată pentru data de 22 august, când, în Parcul Reconcilierii, de la ora 20.00, pe scenă vor urca Monica Anghel, Ileana Șipoteanu și Raoul.

Filarmonica de Stat din Arad va prezenta uverturi și coruri din opera celebre, în seara zilei de 24 august, în Parcul Reconcilierii. Evenimentul este programat să înceapă la ora 20.00.

În aceași seară, de la ora 19.00, în zona Picnic Festival de pe faleza Mureșului va avea loc un concert susținut de Iuliana Beregoi și Proconsul.

Pentru seara zilei de 25 august, organizatorii au anunțat un concert la Ștrandul Neptun. De la ora 19.00, pe scenă vor fi prezenți Fantazia, Mario Band și Chriss Grey Live. Seara se va încheia cu un show susținut de Loredana.

Zilele Aradului 2018 se vor încheia la Ștrandul Neptun, unde a fost programat, pentru seara zilei de 26 august, de la ora 19.300, un concert susținut de Old Lady’s Band, Alexandra Roșca, Alpha Team.

Apoi, pe scena de la Ștrandul Neptun va fi prezentă Andra, seara urmând să se încheie cu un show de lasere.

Evenimentele din cadrul Zilelor Aradului sunt organizate de Primăria Municipiului, prin Centrul Municipal de Cultură.

CITITI SI: Zilele Aradului 2018. PROGRAM

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.