Ziarul electronic al arădenilor

VEZI cine va cânta la Parada Clătitelor de la Moneasa

Parada Clătitelor din stațiunea arădeană Moneasa are în program spectacole de muzică ușoară și populară, care vor urca pe scena Teatrului de Vară.

Cea de a XVI-a ediție a Paradei Clătitelor se va desfășura în 30-31 iulie, sub sloganul „Clătite adolescentine pentru T(M)INE”.

Festivalul debutează sâmbătă, 30 iulie, la ora 11.00, cu deschiderea oficială, care va avea loc pe platoul din faţa Hotelului Parc, fiind urmată de desfăşurarea concursurilor de gătit clătite.

„Vom avea două zile de distracţie, foarte multe clătite, ca de obicei, iar vedeta din acest an va fi tortul de clătite flambat pe care îl vom oferi unui turist care îşi serbează ziua de naştere. Va fi un tort nemaipomenit, făcut din biscuiţi, oferit de un agent economic. Vă aşteptăm, aşadar, în număr cât mai mare, la Parada Clătitelor Adolescentine care se va desfăşura, în 30 şi 31 iulie, la Moneasa”, a declarat Zoltan Lovas, organizator al evenimentului.

În cele două zile, Teatrul de Vară din Moneasa va găzdui spectacole de muzică uşoară, dar şi spectacole folclorice.

Astfel, în 30 iulie, începând cu ora 20.00, pe scenă vor urca Amna, Keo, Misty şi Lorena, iar, în 31 iulie, de la ora 14.00, interpreţii de muzică populară Marius Ciprian Pop, Mariana Deac, Felicia Costa, Cornelia Căprar, Malvina Nagy, Tiberiu Crişan, Aura Bonchiş, ansamblul Folcloric Şicula, ansamblul Rapsozii Zărandului (condus de Petrică Paşca).

Organizatorii Paradei Clătitelor sunt: Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad, Primăria Moneasa şi Hotel Parc Moneasa.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.