Ziarul electronic al arădenilor

VEZI ce spectacole vor fi la Arad de Ziua Națională

img_8334-200x300Primăria și Centrul Municipal de Cultură din Arad au pregătit un program artistic pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României, evenimentele urmând să se desfășoare în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie, în fața Palatului Administrativ.

Conform programului stabilit de organizatori, un spectacol de muzică ușoară va avea loc în 30 noiembrie, când este sărbătorit Sfântul Andrei, ocrotitorul României.

Astfel, miercuri, de la ora 19.00, pe scena din fața Palatului Administrativ vor vor urca Smiley și Andra, dar și două formații arădene.

Pentru ziua de 1 Decembrie, când este sărbătorită Ziua Națională a României, a fost pregătit un spectacol de muzică populară, care se va desfăşura tot în faţa Palatului Administrativ.

De la ora 17.00, pe scena din centrul Aradului vor fi prezente mai multe ansambluri folclorice și soliști din județul Arad, printre care Daniela Dudaș și Paula Pașca.

De asemenea, pe scenă vor mai urca artiști din diferite zone folclorice ale țării: Ramona Vița (Banat), Ionuț Sidău (Maramureș), Sava Negrean Brudașcu (Transilvania), Matilda Pascal Cojocărița (Moldova) și Mariana Ionescu Căpitănescu (Oltenia).

Programul spectacolelor:

30 noiembrie, ora 19.00

Smiley, Andra, Fantazia, The Rechord’s

1 Decembrie, ora 17.00

Grupul vocal „Sânzâienele“ al Școlii Populare de Artă Arad, orchestra Centrului Municipal de Cultură Arad, Adrian Gancea, Daniela Dudaș, ansamblul folcloric „Maria Grațiana“ din Olari, Liliana Bîtea, Radu Vand, ansamblul folcloric „Tradiții arădene“, Valentina și Florin Novac, Paula Pașca, ansamblul folcloric „Zărandul“ al Palatului Copiilor Arad, archestra „Rapsozii Zarandului“, condusă de maestrul Petrică Pașca și soliștii Malvina Nagy și Cornelia Căprariu Roman.

ora 21.00

Recitaluri ale interpreților Ramona Vița, Ionuț Sidău, Sava Negrean Brudașcu, Matilda Pascal Cojocărița, Mariana Ionescu Căpitănescu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.