Ziarul electronic al arădenilor

VEZI ce mașini au fost găsite abandonate pe străzile din Arad

Aproximativ 300 de vehicule fără stăpân și abandonate, unele chiar de câțiva ani, au fost depistate de polițiștii locali în municipiul Arad, acestea urmând să fie ridicate de pe domeniul public.

Poliția Locală din Arad a demarat o amplă acțiune de identificare a autoturismelor abandonate și fără stăpân de pe domeniul public. Până joi au fost identificate 34 de mașini fără stăpân, aceasta însemnând, conform Poliției Locale Arad, că respectivele vehicule nu au numere de înmatriculare.

„Polițiștii locali îi sfătuiesc pe eventualii proprietari ai mașinilor fără stăpâni, abandonate de luni sau chiar ani, în unele situații, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privința ridicării lor, în decurs de circa 20 de zile, în caz contrar urmând ca autovehiculele să fie ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de S.C. Recons S.A., pentru a fi ulterior valorificate“, se arată într-o informare a Poliției Locale Arad.

De asemenea, mașinile abandonate, care au numere de înmatriculare, dar fiind și ele lăsate pe domeniul public de mai mult timp, vor fi identificate, iar ulterior se va lua legătura cu proprietarii lor, urmând ca aceștia să decidă în ce le privește.

„Până la ora actuală s-a luat legătura cu 70 de proprietari de astfel de mașini, care și-au luat angajamentul că în cel mai scurt timp își vor muta vehiculele în curțile proprii sau vor lua o decizie în privința lor, care să nu afecteze însă domeniul public, se mai arată în informarea Poliției Locale“.

Alți 172 de proprietari ai unor mașini urmează să fie somați ca, în termen de cinci zile de la data primirii somației, să ia măsura ridicării autoturismelor din locurile unde au fost abandonate.

„Toți arădenii care își amintesc, cu aceasă ocazie, că ar putea avea mașini abandonate pe raza municipiului, sunt invitați să consulte site-ul Poliției Locale Arad, www.politialocalaarad.ro, pentru a-și identifica propriul vehicul și a lua o decizie în ce îl privește. Acțiunea noastră este imperios necesară, locurile de parcare de pe raza orașului fiind limitate, iar numărul mașinilor aflate în situațiile descrise mai sus nefăcând decât să îngreuneze o situație deja destul de dificilă”, a declarat Viorica Graur, directorul general al Poliției Locale Arad.

Vezi AICI lista cu mașinile abandonate

Vezi AICI lista cu mașinile fără stăpân

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.