Ziarul electronic al arădenilor

VEZI ce intersecții din Arad vor fi semaforizate

semaforMai multe intersecții din municipiul Arad vor fi semaforizate în acest an, a anunțat primarul Gheorghe Falcă.

Prima intersecție în care va fi pornită semaforizarea este cea dintre străzile Andrei Șaguna – Condurașilor – Mihail Kogălniceanu, zonă unde au avut loc mai multe accidente de circulație.

„Municipalitatea a intrat în procedura de evaluare semaforizării de la intersecţia străzilor Andrei Şaguna cu Conduraşilor și Mihail Kogălniceanu. În această săptămână vom finaliza evaluare şi aşteptăm avizul de la compania de electricitate pentru racordul la reațeaua de electricitate. Vom anunţa public când semafoarele din această intersecție vor fi puse în funcţiune“, a spus Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Falcă a mai anunțat că alte două intersecții din Arad vor fi semaforizate. Este vorba de intersecția dintre străzile Crișan și Tudor Vladimirescu și de cea dintre străzile Abatorului și Pădurii.

„Sunt două intersecţii care au primit aprobarea comisiei de sistematizare pentru a fi semaforizate. Sperăm ca şi aceste intersecţii să le finalizăm în acest an“, a mai spus primarul Gheorghe Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.