Ziarul electronic al arădenilor

Ce infracțiune a comis Ghiocel Șmecherel

arestatDoi bărbați au fost trimiși în judecată, unul pentru furt calificat și conducere a unui vehicul fără a deține permis, iar celălalt pentru complicitate la furt calificat, infracțiuni comise pe raza orașului arădean Sântana.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş a anunțat, joi, că fost dispusă trimiterea în judecată a lui Solomon Sorin, cercetat în stare de arest preventiv în lipsă, pentru furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, și a lui Lacatoş Ghiocel Şmecherel, cercetat în stare de arest preventiv în lipsă, pentru complicitate la furt calificat.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 9 mai, în urma unei înţelegeri prealabile, Solomon Sorin, împreună cu alţi trei inculpaţi, au pătruns prin escaladarea gardului într-o locuinţă din Sântana, de unde au sustras suma de 26.000 lei şi două telecomenzi TV.

Conform anchetatorilor, activitatea infracțională a celor patru persoane a fost surprinsă de camera de supraveghere montată în curtea locuinţei.

„În baza aceleiaşi înţelegeri, inculpatul Lacatoş Ghiocel Şmecherel a asigurat transportul celor patru coautori, precum şi paza, stând în autoturism, în apropierea locuinţei persoanei vătămate“, se arată în probatoriu.

Conform sursei citate, în cursul aceleiaşi zile, Solomon Sorin a condus pe drumurile publice din Sântana, un autoturism Seat Alhambra, fără a poseda permis de conducere, activitate înregistrată video de camera de supraveghere a unui local din apropiere.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.