Ziarul electronic al arădenilor

VEZI ce expoziție vrea să facă Falcă după alegeri

falcaPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat că va încerca să nu răspundă, în campania electorală, atacurilor lansate de contracandidații săi, iar după alegerile locale va prezenta, într-o expoziție, „toate caricaturile și atacurile“ adversarilor săi.

Falcă, care candidează pentru al patrulea mandat de primar al municipiului Arad, susține că adversarii săi nu au un program electoral, ci doar atacuri la persoana sa.

„Am constatat, încă din perioada de precampanie, numeroase atacuri la adresa mea. Voi încerca să mă abţin în campania electorală să răspund la aceste atacuri. Însă, dup[ alegerile locale, o să fac o expoziţie cu toate caricaturile și atacurile din campanie, adică cu oferta celorlalte partide pentru arădeni. Până acum nu au reuşit să producă un program electoral, doar mesaje anti-Falcă, ceea ce demonstrază că asta este capacitatea partidelor de a produce lideri“, a declarat Gheorghe Falcă.

Acesta a acuzat și PSD, despre care a spus că este „adversarul Aradului“.

„Adversarul nostru tradiţional este PSD. Ghinionul Aradului este că PSD este adversarul Aradului. În ultimii ani, nu au existat cinci decizii bune ale PSD pentru Arad şi trei decizii bune ale PSD pentru PSD“, a mai afirmat Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.