Ziarul electronic al arădenilor

VEZI ce bancuri a spus Băsescu la Arad

basescuTraian Băsescu a fost prezent, duminică, la Arad, unde a participat la lansarea candidaților Partidului Mișcarea Populară pentru primăriile din județ, iar în timpul discursului a început să spună bancuri celor prezenți.

Băsescu și-a întrerupt de două ori discursul pentru a spune bancuri. Pe primul l-a spus după ce a căutat un pahar pentru a bea apă, pe pupitru fiind mai multe.

Atunci, liderul PMP și-a întrerut discursul pentru a spune un banc.

„Un bărbat, înainte să se culce, îşi pune pe noptieră două pahare, unul plin şi unul gol. Cel plin dacă o să-i fie sete şi cel gol, dacă nu o să-i fie sete“, a fost primul banc spus de președintele PMP.

Evident, bancul spus de Băsescu a fost aplaudat de cei prezenți în sală.

După câteva minute, când dorea să vorbească despre sistemul de sănătate, Băsescu și-a înterupt din nou discursul pentru a mai spune un banc.

Dar, înainte de de-al spune, Băsescu s-a interest dacă în sală sunt medici. Răspunsul afirmativ a venit de la echipajul unei Ambulanțe, care asigura asistența medical la eveniment.

„Un cetăţean cade şi i se înfige un cui în cap. Şi, cu cuiul în cap… se duce la doctor. La niciunul dintre cei prezenţi în sală, a completat, râzând Băsescu.

Doctore, după cum vezi mi-a intrat un cui în frunte…

Bun… 200 de euro şi ţi-l scot… te cos şi în două săptămâni nu se mai cunoaşte nimic.

Domnule doctor, nu am 200 de euro!

Bun, atunci… 100 de euro, îţi scot cuiul, te dau cu tinctură de iod şi în 3 luni eşti ca nou

Domnule doctor, nu am nici 100 de euro!!!

Bine omule, dar ce ai?

Am asigurări de sănătate.

Da. Bine. Atunci îţi îndoi cuiul să nu-ţi cadă căciula pe ochi“, a fost al doilea banc spus de Băsescu și aplaudat de cei din sală.

După ce a spus bancurile, Băsescu și-a continuat discursul, iar la final, una dintre asistentele de pe Ambulanță l-a oprit pentru a se fotografia alături de acesta.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.