Ziarul electronic al arădenilor

VEZI câți bani trebuie sa dea la partid, în fiecare lună, membrii PNL

baniCo-președintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat valoarea cotizației pe care trebuie să o plătească, lunar, membrii de partid.

Conform liderului PNL, citat de Mediafax, cotizaţia membrilor la partid va fi de 3 lei pe lună.

„Am decis înfiinţarea celor 49 de filiale ale PNL, asta permiţând funcţionarea unitară economică a partidului. Am stabilit modul în care trebuie să arate registrul membrilor, formularul de adeziune şi evident şi nivelul cotizaţiei, care va fi trei lei, nicio surpriză din acest punct de vedere, pentru fiecare membru al partidului”, a explicat Blaga.

Blaga a arătat că, potrivit statului partidului, neplata cotizaţiei de partid timp de un an duce la excluderea membrului de partid în cauză.

El a mai spus că în toate judeţele s-a încheiat auditul financiar la fostele organizaţii PDL şi PNL.

Atât Blaga, cât şi copreşedintele PNL Alina Gorghiu au fost întrebaţi despre problema datoriei PNL şi dacă există pericolul blocării conturilor acestui partid.

“Am stabilit o comisie din reprezentanţi ai BPN care să se ocupe de discuţiile cu creditorii PNL, vom avea o discuţie cu preşedinţii fialialelor în care vom discuta despre unele aspecte care ţin de organizare”, a răspuns Alina Gorghiu care a mai spus că “în acest moment ea nu ştie să existe iminenţă” privind blocarea conturilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.