Ziarul electronic al arădenilor

VEZI când vor fi aprinse luminițele în brazii de Crăciun

IMG_6119Doi brazi de Crăciun vor fi împodobiți în centrul Aradului, instalațiile de lumini urmând să fie aprinse în cadrul unor festivități care se vor desfășura la sfârșitul acestei săptămâni.

Primul eveniment va fi organizat sâmbătă, de la ora 18.00, în fața Palatului Administrativ, unde va fi montat un brad înalt de aproximativ 20 de metri.

Instalația de lumini care va decora bradul va fi aprinsă de reprezentanții municipalității, iar Moș Nicolae va împărți cadouri copiilor prezenți în centrul orașului.

„În seara zilei de 5 decembrie, de la ora 18.00, copiii sunt invitați să vină să îl întâlnească pe Moș Nicolae, care îi va aștepta pe fiecare cu câte un cadou. Centrul Municipal de Cultură a pregătit un spectacol de teatru interactiv pentru cei mici, care îi vor cunoaște și pe Păcală și Tândală”, a precizat Daniela Pădurean Andreica, directorul Centrului Municipal de Cultură Arad.

Cel de-al doilea brad de Crăciun va fi amplasat în Piața „Avram Iancu“, unde se desfășoară Târgul de Iarnă.

Luminile decorative în acest brad vor fi aprinse duminică, la ora 18.00. Cu acest prilej, elevii de la Palatul Copiilor vor susține un spectacol de dans și muzică, pe o scenă amenajată în piață.

Conducerea Centrului Municipal de Cultură Arad a mai menționat că în perioada 6 – 23 decembrie, atât în fața Primăriei, cât și în Piața „Avram Iancu“, vor avea loc, în fiecare seară, între orele 18.00 și 19.00, spectacole de colinde, susținute de corurile bisericilor din Arad, elevi ai liceelor din municipiu și județu, dar și de alți artiști și ansambluri.

De asemenea, un spectacol care îl va avea ca protagonist pe solistul Ioan Bocșa va avea loc în data de 21 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu centrul Cultural Județean și Fundația Terrarmonia.

În data de 22 decembrie, de la ora 18.00, orchestra Rapsodia și Feciorii colindători din Sânicolaul Mic vor colinda în Piața „Avram Iancu“.

În ziua de 22 decembrie, Tinu Vereșezan va susţine un concert de colinde pe scena din fața Palatului Administrativ, începând cu ora 18.00, iar în 23 decembrie, tot de la ora 18.00, în Piața „Avram Iancu“ va avea loc spectacolul de gală al Caravanei Tradițiilor de Iarnă.

Intrarea este liberă la toate evenimentele incluse în programul Târgului de Iarnă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.