Ziarul electronic al arădenilor

VEZI când vor fi aprinse luminițele în brazii de Crăciun

bradDoi brazi de Crăciun vor fi împodobiți în centrul Aradului, instalațiile de lumini urmând să fie aprinse în cadrul unor festivități care se vor desfășura luni, în fața Palatului Administrativ și în cadrul cărora va concerta Lidia Buble.

Ca și în anii trecuți, în fața Palatului Administrativ va fi amplasat un brad înalt de aproximativ 20 de metri. De asemenea, în Piața „Avram Iancu“, unde se desfășoară Târgul de Iarnă, va mai fi montat un brad de Crăciun.

Instalațiile de lumini care vor decora brazii vor fi aprinse, luni seara, de reprezentanții municipalității, iar Moș Nicolae va împărți cadouri copiilor prezenți la manifestările organizate pe platoul din fața Palatului Administrativ.

„În seara zilei de 5 decembrie, de la ora 18.00, copiii sunt invitați să vină să îl întâlnească pe Moș Nicolae, care îi va aștepta pe fiecare cu câte un cadou. Centrul Municipal de Cultură a pregătit un spectacol pentru cei mici și multe surprize”, a precizat Daniela Pădurean Andreica, directorul Centrului Municipal de Cultură Arad.

Astfel, luni, de la ora 18.00, în fața Palatului Administrativ, programul pregătit de organizatori va începe cu un recital de colinde susținut de grupul „Sânzâienele“ al Școlii Populare de Artă din Arad, condus de Marioara Micle.

Apoi, pe scenă va urca Lidia Buble, care va interpreta melodiile sale cunoscute, dar și cântece specifice sărbătorilor de iarnă.

La ora 18.45 este programată festivitatea de aprindere a luminilor din bradul de Crăciun, după care, în centrul Aradului va sosi Moș Nicolae, care va împărți cadouri celor prezenți.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.