Ziarul electronic al arădenilor

VEZI când vor fi aprinse luminițele în bradul de Crăciun

Tradiționalul brad de Crăciun a fost montat în centrul Aradului, urmând ca zilele următoare să fie împodobit și să fie pornită instalația de lumini.

Anul acesta, bradul de Crăciun are aproximativ 20 de metri și a fost adus din zona Sebeșului.

Bradul a ajuns la Arad sâmbătă seara, fiind amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ, iar zilele următoare va fi împodobit, pentru a fi pregătit de venirea lui Moș Nicolae.

Primăria a anunțat că, marți, 5 decembrie, începând cu ora 18.00, arădenii sunt invitați să ia parte la festivitatea de aprindere a luminițelor care împodobesc bradul de Crăciun din centrul orașului.

„Evenimentul festiv pregătit de Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, va cuprinde atât un program de colinde și cântece de iarnă, cât și un concert cu Andreea Bălan.  Artista prezintă la Arad, chiar în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, noul ei show, «Fantezia de Iarnă», special creat pentru această perioadă a anului.

Nelipsit de la întâlnirea cu cei mici, Moș Nicolae va veni cu o desagă plină de surprize. Nu mai puțin de 3.000 de pachețele au fost pregătite și în acest an pentru copiii care vor participa la deja tradiționala festivitate de aprindere a Pomului de Crăciun“, a informat Primăria Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.