Ziarul electronic al arădenilor

VEZI când se deschide Târgul de Iarnă de la Arad

Târgul de Iarnă, manifestare devenită tradiţională în municipiul Arad, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, va fi organizat în Parcul „Mihai Eminescu“ și pe strada Romul Veliciu, unde vor fi amplasate căsuțe la care vor fi comercializate produse specifice sărbătorilor de iarnă, brazi de Crăciun și vor fi organizate diverse programe artistice.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului și Centrul Municipal de Cultură, care au anunțat că târgul se va desfășura în perioada 24 noiembrie 2017 – 7 ianuarie 2018, iar la fel ca în fiecare an, pe platoul din fața Palatului Administrativ va fi amplasat Bradul de Crăciun.

Strada Romul Veliciu va fi destinată comercianților de produse artizanale, cadouri, jucării, dar și de alte produse specifice sărbătorilor de iarnă.

În Parcul „Mihai Eminescu“ vor fi organizate multe zone specifice: una destinată produselor și preparatelor gastronomice, una pentru copii și una pentru spectacole.

Organizatorii evenimentului au pregătit, pentru această ediție a Târgului de Iarnă mai multe atracții pentru copii, printre care un carusel.

De asemenea, în zona destinată copiilor va fi amenajat Atelierul lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea să picteze, să creeze diverse obiecte și să se joace. Tot pentru copii vor fi ateliere de povești.

Programul artistic va cuprinde concerte de colinde, de muzică ușoară și de muzică populară.

Târgul de Iarnă se va deschide cu un program de colinde, care vor putea fi ascultate în serile zilelor de 24, 25 și 26 noiembrie.

De asemenea, recitaluri de colinde vor mai fi organizate și în alte zile ale târgului, acestea urmând să fie susținute de elevii de la școlile din municipiul și județul Arad.

Programul artistic al târgului va fi completat cu evenimentele tradiționale din perioada sărbătorilor: spectacole dedicate Zilei Naționale a României, dar și cu ocazia aprinderii iluminatului festiv de sărbători, precum și la și sosirea lui Moș Nicolae.

Un concert va fi organizat și în ultima noapte a anului, în centrul orașului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.