Ziarul electronic al arădenilor

VEZI când se deschide Târgul de Iarnă de la Arad

Târgul de Iarnă, manifestare devenită tradiţională în municipiul Arad, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, va fi organizat, anul acesta, în Parcul „Mihai Eminescu“ și pe strada Romul Veliciu, unde vor fi amplasate căsuțe la care vor fi comercializate produse specifice sărbătorilor de iarnă, dar vor fi organizate și diverse programe artistice.

Ediția din acest a târgului se va desfășura în perioada 24 noiembrie 2018 – 8 ianuarie 2019, organizatorii evenimentului fiind Primăria Municipiului și Centrul Municipal de Cultură.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în fața Palatului Administrativ vor fi amplasați brazii de Crăciun, care vor fi aduși din Munții Apuseni.

Pe strada Romul Veliciu va fi zona de unde vor putea fi cumpărate produse artizanale, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă.

În Parcul „Mihai Eminescu“, unde vor fi amplasate marea majoritate a căsuțelor, vor exista zone destinate produselor și preparatelor gastronomice, un mini-orășel al copiilor, dar și o zonă pentru spectacole.

Și în acesta an, pentru Târgul de Iarnă, organizatorii vor pregăti atracții pentru copii, căsuța lui Moș Crăciun, atelierul lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea să picteze, să creeze diverse obiecte și să se joace, ateliere de povești.

Tot în orășelul copiilor va fi amenajat un țarc unde vor fi aduse animale exotice.

Spectacole la deschiderea Târgului

Târgul de Iarnă 2018 se va deschide cu un program artistic, în 24 noiembrie, la ora 17.30.

Astfel, pe scenă vor urca trupa de toboșari Magic Drummers din Belgia, balerinele de la Aerial Fantasy Show din Milano, iar seara se va încheia cu un recital al solistei de muzică ușoară Nicola.

„Toboșarii din Belgia vor prezenta la Arad un show de muzică, mișcare și lumină, în care șapte personaje misterioase vor transforma peisajul din jurul lor cu ajutorul publicului, care va fi invitat într-o călătorie colorată, din care nu va lipsi muzica. Balerinele de la Aerial Fantasy Show vor oferi un spectacol de lumină și culoare la înălțime, care combină eleganța baletului cu acrobația aeriană. Spectacolul va fi completat de muzică, baloane cu heliu. Nicoleta Alexandru, cunoscută sub numele de scenă Nicola, a câștigat numeroși fani în urmă cu mai bine de 10 ani datorită cântecelor sale şi a vocii inconfundabile“, au anunțat organizatorii Târgului de Iarnă.

Programul artistic al Târgului de Iarnă 2018 va fi completat cu evenimente tradiționale din perioada sărbătorilor: concerte dedicate Zilei Naționale a României, spectacole la aprinderea luminițelor în brazii de Crăciun și sosirea lui Moș Nicolae, dar și concertele din ultima noapte a anului, când va fi organizat Revelionul Popular în centrul Aradului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.