Ziarul electronic al arădenilor

Vasile Ciceac: „Desființarea SMURD în oraşul Nădlac este un atac la sănătatea locuitorilor“

Primăria Nădlac vrea să desființeze serviciul SMURD, care funcționează din 2010, pe motive financiare, birocratice.

„În loc să progresăm, ALDE-PSD distruge tot ce există şi tot ce s-a realizat cu multă muncă. În 2009 s-a hotărât înființarea SMURD Nădlac, deoarece Primăria a primit o Ambulanță de tip «B». 12 paramedici au fost scolarizați la Centrul de Pregătire a ISU Timișoara, iar în 25 ianuarie 2010 a luat ființă acest serviciu.

Ştiu foarte bine cât de important este SMURD nu doar pentru Nădlac, ci şi pentru  localitățile din jur, în condițiile în care cel mai apropiat spital este la 52 km.

Actualul primar, în loc să dezvolte sistemul medical din oraş, desființează ce a fost făcut. Primarul Mărginean, care face parte din grupul ALDE, putea foarte bine să ceară sprijin de la guvern pentru că partidul său face parte din coaliția de guvernare. Însă, ALDE, la fel ca şi PSD, nu este interesat decât să distrugă proiectele bune care vin în sprijinul oamenilor.

În 30 octombrie va avea loc şedința extraordinară a Consiliului Local  Nădlac, iar punctul 4 pe ordinea de zi este: Proiectul de hotărâre privind desființarea activității SMURD.

Am discutat cu consilierii PNL şi UDSCR să voteze împotriva acestui proiect de hotărâre. Ştiu cât a fost de greu și câte probleme am avut la înființarea acestui serviciu şi nu sunt de acord cu desființarea lui. Viața si sănătatea  oamenilor din Nădlac este şi trebuie să rămână pe primul loc“, declară Vasile Ciceac, consilier județean PNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.