Ziarul electronic al arădenilor

Vasile Ciceac: ,,Am solicitat și am primit o ambulanță pentru SMURD Nădlac”

Consilierul județean Vasile Ciceac se implică în problema cu care se confruntă Serviciul SMURD Nădlac, cauzată de defecțiunea singurei ambulanțe.

Ambulanța serviciului SMURD Nădlac este defectă de aproximativ două luni, iar echipajul se află în șomaj tehnic.

,,Având în vedere situația de criză cu care se confruntă SMURD Nădlac, am solicitat disponibilizarea unei ambulanțe din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, până la repararea celei defecte sau până la primirea unei ambulanțe noi din partea Consiliului Județean Arad. Am solicitat o ambulanță nouă care să rămână definitiv în cadrul SMURD Nădlac, pentru a evita să ne mai confruntăm cu situații de acest gen pe viitor.

Nu este normal ca SMURD Nădlac să aibă în serviciu o singură ambulanță, având în vedere poziția strategică a acestui serviciu, care a salvat numeroase vieți. Staţia de la Nădlac nu deserveşte doar oraşul Nădlac şi comunităţile din jurul acestuia, ci mai ales sectorul de autostradă A1 din apropiere, în prezent principala cale de acces rutieră a României înspre şi dinspre Europa. Și nu este normal ca angajații ISU, care salvează vieți, să stea în șomaj tehnic”,  a declarat consilierul județean PNL, Vasile Ciceac.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.