Ziarul electronic al arădenilor

Vasile Blaga: „La alegeri, Aradul trebuie să compenseze pierderile din Oltenia“

vasile blagaCopreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că Aradul este printre județele în care PNL trebuie să obțină, la alegerile parlamentare din acest an, multe voturi, pentru a compensa „pierderile din Oltenia“.

Vasile Blaga a fost prezent, sâmbătă, la Arad, la lansarea candidaților PNL la primăriile din județ. Cu această ocazie, liderul liberal a spus că în Arad sunt oameni dedicați Partidului Național Liberal.

„Vom avea rezultate bune în alegeri dacă vom avea grijă de fiecare combatant. Şi, domnule Falcă, aş vrea să fiţi un model despre cum vă veţi înţelege vechii democrat-liberali cu vechii liberali, pentru că avem nevoie de fiecare combatant, pentru că va trebui să compensaţi anumite rezultate din alte judeţe. Aradul, Timişoara, Bihorul şi Alba Iulia trebuie să compenseze pierderile din Oltenia. De ce se obţin rezultate bune la alegeri în aceste judeţe? Pentru că aici, în Arad, şi în Bihor, sunt oameni dedicaţi şi partidului şi cetăţenilor pe care îi păstoresc.

Şi ăsta este cel mai important lucru cu putinţă. Şi sunt convins că aceste judeţe vor aduce acel scor care să ne permită să câştigăm şi în Moldova. Şi atunci vom guverna. Şi cu toţii vom trece de la mentalitatea de partid de balama la cea de partid care doreşte să conducă România. Şi aşa va fi. Din toamnă, noi vom guverna România“, a declarat Vasile Blaga.

De asemenea, Vasile Blaga le-a mulțumit primarilor din județul Arad care nu au plecat din PNL în PSD.

„Vreau să le mulţumesc celor 54 de primari liberali din Arad care nu s-au lăsat cumpăraţi cu un pumn de arginţi de Dragnea. Pentru că Dragnea, care nu e cu nimic mai bun decât Ponta, poate e mai rău, vorbeşte astăzi despre democraţie. Vorbeşte despre posibile nedreptăţi, că liberali vor alegeri în două tururi. Dar oare nu-şi aduce aminte Dragnea ce a făcut cu mâna lui, Ordonanţa 55, prin care a cumpărat, prin bani publici, 486 primari PNL. Nu mai vorbeşte Dragnea de asta. (…)“, a mai afirmat copreședintele PNL.

Vasile Blaga a fost însoțit la Arad de Ilie Bolojan, secretar general al PNL, și Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte al partidului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.