Ziarul electronic al arădenilor

Valentin Costea a intrat în moarte cerebrală

OLYMPUS DIGITAL CAMERAArădeanul Valentin Costea, care a fost victima unei agresiuni, a intrat, marţi, în moarte cerebrală, iar medicii spun că va rămâne conectat la aparate atât timp cât inima lui va continua să bată.

Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat pentru actualitati-arad.ro că în acest caz nu mai există nicio șansă de supraviețuire.

„În urmă cu câteva ore pacientul a intrat în moarte cerebrală, practic, nemaiavând şanse să-şi revină. În condiţiile în care familia a refuzat să doneze organele, acesta va fi menţinut conectat la aparate până în momentul în care va face stop cardio-respirator”, a declarat Dan Ilincariu.

Acesta a mai adăugat că, din experienţa sa, în astfel de cazuri, inima pacientului mai rezistă circa două zile.

Valentin Costea, mecanic auto specializat în tunning-ul motoarelor, a fost transportat în stare gravă la spital, în ziua de 5 februarie, după ce a fost găsit bătut și plin de sânge în atelierul său.

Valentin Costea (34 ani), sau Kidu’ cum era cunsocut de prieteni, deține un atelier auto în Zona Industrială UTA.

Agresorul este un tânăr, care le-a spus anchetatorilor că l-a lovit pe Costea cu o bară metalică. Agresorul spune că a vrut să fure bani de la patronul său, însă pentru că nu a găsit i-a luat doar telefonul mobil, pe care l-a vândut.

CITITI SI:

Diana Mariş Costea: „Vreau să se facă dreptate!”

Agresorul lui Kidu’ este consumator de droguri

Kidu’, în stare gravă după ce a fost bătut

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.