Ziarul electronic al arădenilor

UTA renunță la „Motorul“ și va juca la Șiria

Meciurile de pe teren propriu ale echipei UTA Arad, rămase din returul stagiunii 2016-2017, se vor disputa pe arena din comuna Șiria, iar suporterii vor avea asigurat transport gratuit, au anunțat oficialii clubului.

Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea clubului UTA a anunțat că „După o analiză profundă referitoare la situația terenurilor din municipiu, dar și a lucrărilor de modernizare planificate, clubul UTA a decis că echipa va disputa meciurile rămase din returul stagiunii 2016-2017 pe arena din Șiria“.

Motivele principale exprimate de cei de la clubul arădean cu privire la această decizie sunt:

– Eliberarea cât mai rapidă a arenei „Motorul”, pentru a putea fi începute lucrările de modernizare pe care le dorim încheiate înaintea începerii sezonului 2017-2018

– Pe actualul gazon ale arenei „Gloria”, montat recent, nu s-a practicat fotbal până în prezent și nu cunoaștem cum va răspunde solicitărilor. „Gloria” rămâne în atenția clubului nostru pentru antrenamentele primei echipe, dar și pentru copii și juniori.

„Informăm publicul că asigurăm transport gratuit, cu autocare, la toate jocurile echipei ce se vor desfășura la Șiria. Plecarea acestora va avea loc cu o oră înaintea fiecărui meci, de la Podgoria, din fața fostei cofetării «Mimoza»”, au informat clubul UTA.

Conform sursei citate, posesorii de abonamente vor avea locuri rezervate în tribună.

Capacitatea stadionului din Șiria va fi extinsă până la aproximativ 1.100 de locuri, au mai anunțat cei din conducerea clubului UTA.

De asemenea, clubul a mai precizat că meciul amical cu formația FK Dinamo Pancevo va avea loc duminică, 19 februarie, ora 13.30, pe arena „Motorul”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.