Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE UTA a ratat promovarea în Liga I

Echipa ACS Poli Timişoara a învins, joi, la Șiria, cu scorul de 3-1, formaţia UTA Bătrâna Doamnă, şi va rămâne şi în sezonul viitor în Liga I.

Pentru Poli au marcat Bărbuţ ’17, Drăguţ ’21 şi Henrique ’88, iar pentru UTA a punctat Petre, în minutul 5.

UTA Bătrâna Doamnă a evoluat în formula: Miron – Adili, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (Piccioni ’62), Chindriş, Tănase (Stahl ’46), Vîlceanu (Copil ’46)- A. Petre, Curtuiuş. Antrenor: Laurenţiu Roşu

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Alexandru Cerei.

În tur, luni, Poli Timişoara s-a impus acasă, cu scorul de 2-1.

UTA, care a încheiat pe locul al treilea în liga secundă, a ratat promovarea în eșalonul de elită și în sezonul trecut, fiind întrecută de FC Voluntari în barajul pentru Liga I, după 0-3 și 1-0.

UPDATE

„De la bun început, atunci când am căzut la baraj cu ei am spus că Poli este favorită în această dublă, având o echipă foarte bună. Am pierdut la Timişoara cu 1-2, dar şi aşa aveam şansa noastră. La Şiria am început bine jocul, am deschis scorul repede, dar în urma unor greşeli în apărare comise de elevii mei, jucătorii Timişoarei au întors scorul înscris pe tabela de marcaj. Per total, trebuie să recunoaştem că cei de la Poli au fost mai buni ca noi. Dar îmi pare rău de băieţi, pentru ca au depus un efort deosebit, atât pe parcursul campionatului, cât şi la baraj. (…)

Am vrut să facem un miracol, atât corpul tehnic, cât şi jucătorii, am dorit să promovăm, dar nu s-a putut. Mi-aş fi dorit ca acest public minunat să aibă echipă în prima ligă, dar nu s-a putut. (…)

În ceea ce priveşte viitorul, nu pot spune nimic. Contractul cu UTA îmi expiră pe 30 iunie şi, dacă conducerea clubului arădean va dori să continuăm colaborarea, vom discuta. Însă, dacă voi rămâne la Arad, anunţ de pe acum că voi dori să promovăm“, a spus Laurenţiu Roşu, antrenorul UTA-ei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.