Ziarul electronic al arădenilor

UTA a pierdut la Timișoara, în prima manşă a barajului pentru Liga I

Formaţia ACS Poli Timişoara a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa UTA Bătrâna Doamnă, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

Pentru Poli Timișoara au marcat Pedro Henrique (22) și Gabriel Cânu (25), iar pentru UTA a înscris Strătilă, în minutul 51.

Neagu de la timișoreni a văzut cartonașul roșu în minutul 65.

UTA: Miron – Adili, Al. Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (I. Tănase 63′), Chindriş, D. Copil (Vîlceanu 78′), D. Muntean (Stahl 46′) – Curtuiuş, Ad. Petre.

Partida retur se va disputa joi, 15 iunie, de la ora 17.30, la Şiria, pe stadionul „Otto Greffner“.

UPDATE

„Timișoara e echipa favorită a barajului, s-a văzut în prima repriză. Am intrat foarte timorați. În repriza secundă am reușit să evoluăm cu acel curaj necesar într-un asemenea meci. Asta am și transmis la pauză, să jucăm, că nu avem nimic de pierdut, nu trebuie să ne fie frică de Timișoara.

Probabil că i-am respectat prea mult. Chiar dacă am înțeles că a fost off-side la golul doi, nu comentez nimic legat de arbitraj, trebuie să ne vedem de joc. Nu putem intra în alte aspecte. Mai avem 90 de minute, la noi acasă, unde chiar dacă domnul Ionuț Popa m-a amenințat că o să ne dea șapte, o să vedem ce se întâmplă. Nu mi-e frică, vom lupta și vom vedea cine e cel mai bun”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul UTA-ei, conform uta-arad.ro.

CITITI SI: Antrenorii Popa și Roșu, la un pas de bătaie

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.