Ziarul electronic al arădenilor

UTA l-a transferat pe mijlocaşul nigerian Philip Otele

Clubul de fotbal UTA Arad a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, transferul lui Philip Otele (22 de ani), un mijlocaş nigerian care a evoluat până acum în campionatul Lituaniei, la Kauno Zalgiris.

„Philip Otele a semnat cu UTA. Fotbalistul s-a născut pe 15 aprilie 1999, în Port Harcourt, Nigeria. Acesta evoluează pe postul de mijlocaş lateral stângă, dar poate evolua şi în partea dreaptă sau atacant. A evoluat în carieră pentru Teesside University şi Wolvinston FC din Anglia, iar la clubul nostru a ajuns din Lituania, de la Kauno Zalgiris. Cu echipa lituaniană a evoluat în preliminariile Conference League, unde a oferit şi o pasă de gol în meciul cu Europa FC. În total, pentru Kauno Zalgiris a evoluat în 70 de meciuri, a înscris de 13 ori şi a oferit 5 pase decisive“, se precizează pe site-ul citat.

Otele le-a transmis suporterilor arădeni să aibă încredere în echipă că se va califica în play-off-ul Ligii I.

„Sunt foarte bucuros că am semnat cu UTA Arad. Abia aştept să am un impact în această echipă şi să îmi ajut colegii, antrenorii şi toată lumea implicată. Cred că avem o echipă foarte bună, cu un staff bun în jurul nostru. Nu am vorbit cu jucătorii care au evoluat în Lituania şi sunt acum la UTA (n.r. – Vorobjovas, Baravykas şi Laukzemis), dar am jucat împotriva lui Vorobjovas. Am rugat câţiva oameni să îi contacteze pentru a lua informaţii despre UTA şi despre cum sunt lucrurile aici, iar ei s-au întors cu păreri pozitive, iar acest lucru este important pentru mine. Cantonamentul este foarte bun, avem facilităţi excelente, ne antrenăm de două ori pe zi. Abia aşteptăm primul joc oficial, sunt convins că toată lumea va fi pregătită. Fanilor le transmit să îşi păstreze încrederea în noi pentru că le vom aduce victorii şi vom accede în play-off“, a a afirmat Philip Otele.

De la începutul acestui an, UTA a mai transferat doi jucători, canadianul Easton Ongaro şi lituanianul Karolis Laukzemis, ambii atacanţi.

UTA Arad l-a transferat pe atacantul canadian Easton Ongaro

Brazilianul Roger Junio, de la UTA Arad, va juca din sezonul viitor la CFR Cluj

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.