Ziarul electronic al arădenilor

UTA, învinsă de FC Aarau în Antalya

Echipa de fotbal UTA Arad a fost învinsă de formaţia elveţiană de ligă secundă FC Aarau cu scorul de 2-1 (2-1), vineri, la Belek, în ultimul meci susţinut de formaţia antrenată de Laszlo Balint în stagiul de pregătire din Antalya.

David Miculescu a deschis scorul pentru arădeni (11), dar Aarau a punctat de două pri până la pauză, prin Milot Avdyli (26) şi Randy Schneider (32).

Laszlo Balint a început în formula: Fl. Iacob – Baravykas, Al. Benga, Medimorec, Şliakov – Isac, Batha – Roger, Ubbink, Miculescu – Laukzemis. În actul secund au mai evoluat: Balauru – C. Dima, Erico, Vukcevic, Passaglia, Ongaro, Otele, Dangubic.

Au fost primele minute pentru Ongaro şi Otele după semnarea contractelor cu UTA. Amândoi au avut câte o oportunitate de a marca, însă execuţiile lor au fost blocate, notează site-ul clubului arădean.

În Antalya, UTA a fost învinsă de Charleroi (Belgia) cu 4-1 şi a învins formaţia gaboneză SC Pelican cu 2-1.

FC Aarau a învins-o în Antalya şi pe FC Voluntari, cu 4-1.

Sâmbătă, UTA (locul 9 în Liga I) va pleca spre România, acolo unde va pregăti primul meci oficial al anului, cel cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 22-a, programat acasă, pe 23 ianuarie.

UTA Arad, la prima victorie în stagiul din Antalya

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.