Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad l-a transferat pe brazilianul Diego Lorenzi

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu mijlocașul brazilian Diego Fernando Lorenzi, care devine astfel component al echipei din Arad.

„Un jucător care se ridică la cerințele staff-ului tehnic. Credem că sosirea sa va ridica lotul echipei noastre”, a spus directorul general Codru Grădinariu, citat de site-ul clubului UTA.

„A fost, sezonul trecut, căpitanul echipei Santa Cruz, una din primele cinci echipe din Brazilia raportat la numărul de fani. E un jucător important chiar și pentru Liga I din România. A făcut junioratul la Inter Milano, apoi a jucat la Lugano sau  Atletico Mineiro, l-am convins destul de dificil să vină în liga secundă, ne-am folosit de toate resursele noastre”, a spus Bogdan Apostu, care a avut un suport serios în reușita transferului de la partenerul său din compania de impresariat FGA Ricardo Caichijan, și el component al UTA-ei în sezonul 2012-2013.

„Sunt fericit că sunt din nou la Arad după șapte ani. Mă bucur că l-am adus pe Diego la UTA, am avut oferte pentru el din prima ligă, dar nu a dorit atunci să vină”, a afirmat Caichijan.

„Ținând cont de ultima turnură pe care au luat-o evenimentelor și legate de Coulibaly, din păcate situația lui medicală nu ne permite să ne bazăm pe el cel puțin în prima parte. Am fost nevoiți să căutăm o variantă foarte bună. Am spus că dacă va fi să aducem jucători străini, vor fi care să ridice considerabil valoarea lotului nostru. Sper să se integreze cât mai repede, iar aspectul că a fost căpitan la ultima sa echipă spune că este un lider, genul de jucător pe care ni-l dorim”, a  punctat antrenorul Gyuszi Balint.

„Mă bucur că am ajuns la UTA, un club cu tradiție, care a câștigat titluri în România, am venit aici datorită antrenorului Balint, care îmi dă foarte multă încredere. Am venit să ajut UTA, să întărim grupul și să avem realizări cât mai bune. Am încredere în mine, în echipă și în antrenori”, au fost primele cuvinte ale lui Diego Lorenzi, jucător născut 27 ianuarie 1990.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.