Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad l-a transferat pe atacantul ceh Tomas Wagner

Atacantul ceh Tomas Wagner este noul jucător al echipei de fotbal UTA Arad, care l-a prezentat oficial, luni, într-o conferinţă de presă.

„Sunt fericit că sunt aici, totul decurge bine şi cred că aşa vor sta lucrurile şi odată cu meciurile care urmează. Am văzut imagini cu suporterii de aici, mi s-au părut uimitori. Echipa mi s-a părut bună, mi-am spus că îmi doresc să vin să joc la Arad“, a declarat Tomas Wagner, citat de site-ul oficial al clubului.

Antrenorul Laszlo Balint l-a caracterizat astfel pe ceh: „Este un jucător de forţă. Poate are nevoie de o perioadă să îşi recapete ritmul de joc şi cu toţii avem încredere că Tomas ne poate ajuta“.

„Un profil de jucător pe care Gyuszi Balint l-a dorit. Se antrenează de câteva zile cu UTA. Sezonul trecut a marcat 17 goluri în prima ligă din Cipru şi peste 75 de goluri înscrise în Cehia, are goluri inclusiv în Champions League şi Europa League“, a spus despre Wagner, la rândul său, impresarul Bogdan Apostu.

Născut pe 6 martie 1990, la Praga, Wagner a bifat sâmbăta trecută primele sale minute în tricoul echipei UTA, în amicalul cu Ripensia (4-2), când a contribuit la ultimul gol arădean, după ce fusese protagonist în câteva faze bune de atac.

Fost internaţional de tineret, Wagner a jucat în cariera sa la Pribram, Viktoria Plzen, Mlada Boleslav, Jablonec, Karvina, Fastav Zlin (Cehia) sau Nea Salamina (Cipru).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.