Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad l-a achiziţionat pe fundaşul croat Vinko Medjimorec

Clubul de fotbal UTA Arad a anunţat, marţi, transferul fundaşului croat Vinko Medjimorec, în vârstă de 25 de ani, care ultima oară a evoluat la gruparea FK Qabala, din Azerbaidjan.

„Acum două zile am vorbit cu agentul meu şi m-a întrebat dacă vreau să vin aici, nu m-am gândit prea mult. Am văzut că anul trecut a terminat pe locul 8, ştiu că are o istorie bogată, nu am stat prea mult să mă gândesc. Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Nu ştiu foarte multe despre fotbalul românesc, dar ştiu că sunt câteva echipe care joacă în cupele europene şi că fotbalul românesc are calitate“, a declarat Medjimorec, marţi, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul Laszlo Balint s-a arătat mulţumit de transferul perfectat şi a precizat că speră ca până la plecarea în cantonament UTA să achiziţioneze şi un atacant.

„Postul de fundaş central era unul pe care îmi doream concurenţă, îmi doream să am dubluri. Avem nevoie de o apărare bună ca să putem emite pretenţii la rezultate bune şi tocmai de aceea am tatonat mai multe piste. Până la urmă ne-am oprit la el, un jucător cu experienţă în ciuda vârstei.

Noi facem eforturi în acest sens, să completăm lotul, ne dorim să finalizăm discuţiile şi pentru atacant. Dar noi vrem să aducem un atacant care să producă impact la nivelul lotului nostru de aceea lucrurile sunt anevoioase. Sper că până la finalul săptămânii să se rezolve şi să plecăm în cantonament cu lotul definitivat“, a declarat Balint.

În vârstă de 25 de ani, Vinko Medjimorec a evoluat ultima oară la formaţia azeră Qabala, anterior fiind legitimat la Slaven Belupo, din Croaţia.

Olandezul Desley Ubbink, la UTA

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.