Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad, învinsă pe teren propriu de Politehnica Iași

Politehnica Iaşi a învins-o pe UTA, cu scorul de 3-2 (1-1), duminică seara, la Arad, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I de fotbal.

Arădenii au condus de două ori, prin golurile marcate de Ciprian Rus (28) şi Octavian Ursu (61), acesta cu un şut la vinclu de la 25 de metri, dar Poli Iaşi a egalat de fiecare dată, prin Andrei Cristea (35) şi Platini (76).

Golul victoriei echipei antrenate de Daniel Pancu a fost reuşit de tânărul fundaş dreapta Răzvan Onea (84), cu un şut cu efect la vinclu cu piciorul stâng. Pentru Onea a fost primul gol în Liga I.

Oaspeţii au avut şi un gol anulat, la Cristea (59), pentru un presupus ofsaid, iar Doru Popadiuc (67) a fost blocat in extremis de portarul echipei UTA, Horaţiu Moldovan.

UTA rămâne fără victorie în Liga I, aceasta fiind primul eşec după trei egaluri.

Poli Iaşi a obţinut a doua victorie, prima în deplasare în acest campionat, după două eşecuri categorice, 0-4 cu FC Botoşani şi 1-4 cu Gaz Metan Mediaş.

UTA Arad – CSM Politehnica Iaşi 2-3 (1-1), Stadion „Francisc Neuman“

Au marcat: Ciprian Rus (28), Octavian Ursu (61), respectiv Andrei Cristea (35), Luis Carlos Almada Soares „Platini“ (76), Răzvan Onea (84).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Rareş George Vidican (Satu Mare)

Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) – CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuş) – LPF.

Laszlo Balint: „Echipa pe care o antrenez nu are suflet“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.