Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad i-a achiziţionat pe Marko Vukcevic şi Tudor Călin

Clubul UTA Arad a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile jucătorilor Marko Vukcevic şi Tudor Călin.

Muntenegreanul Marko Vukcevic (foto, stânga), născut pe 7 iunie 1993, are un CV important, conform uta-arad.ro.

„Vorbim despre titularul postului de fundaș dreapta al naționalei Muntenegrului, a evoluat în toate partidele echipei naționale în ultimul an, inclusiv acum două săptămâni a fost pe teren împotriva Bosniei, pe 2 iunie”, a spus impresarul Bogdan Apostu, intermediarul transferului.

Fotbalist de bandă dreaptă care a jucat în ultimul timp ca apărător, Marko Vukcevic vine de la FK Podgorica, iar în carieră a mai jucat la Buducnost Podgorica (Muntenegru), Olimpija Ljublijana (Slovenia), Voivodina Novi Sad (Serbia), Inter Zapresic (Croația), Paykan FC (Iran) și OFK Grbalj (Muntenegru).

„Sunt aici să lupt pentru acest club. Le mulțumesc tuturor că sunt aici, îmi doresc să fiu sănătos și să joc bine. Vreau să lupt pentru locul meu în echipă și pentru UTA”, a afirmat Marko Vukcevic.

„Un fotbalist cu calitate, care vrea să ajute echipa, să progresăm împreună. Mă bucur că Marko e aici și sper din tot sufletul să fie jucătorul de care avem nevoie pe poziția respectivă”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

Tudor Călin (foto, dreapta) e născut pe 8 octombrie 2000, în Cluj Napoca, și joacă pe postul de mijlocaș central.

„Se încadrează în regula Under 21, are două sezoane consecutive în Liga a II-a, a fost căpitanul Ripensiei Timișoara și vine să acopere o poziție deficitară, ținând cont că Hrezdac și Isac sunt accidentați”, a explicat Bogdan Apostu.

„Mă bucur că am ajuns exact unde mi-am dorit, de mic mi-am dorit să ajung la o echipă mare din România, o echipă de tradiție, cu titluri și Cupe în palmares, să joc pe o arenă nouă și cu suporteri fanatici, alături de echipă la bine și la greu”, a spus Tudor Călin.

A crescut în Germania, la Regensburg, iar în România a fost atras de Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Mai are o experiență la Luceafărul Oradea.

„Am făcut toate eforturile să avem soluții la capitolul jucători Under nu numai din punct de vedere numeric, ci și din punct de vedere valoric, care știu ce presupune fotbalul la nivel de seniori. A contat foarte mult că a jucat în mod constant la un nivel foarte bun”, a afirmat Laszlo Balint.

foto: uta-arad.ro

Mijlocașul Juan Passaglia a semnat cu UTA

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.