Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad – HNK Gorica, scor 1 – 1, în primul meci de verificare din cantonamentul din Slovenia

Echipa UTA Arad a terminat la egalitate, 1 – 1 (1 – 1), în prima partidă de verificare a cantonamentului din Slovenia, disputată în compania formației HNK Gorica.

Golul arădenilor a fost marcat de Ioan Hora (min. 10), care a reluat în plasa o acțiune purtată de Ubbink, Baravykas și Bustea.

Pentru HNK Gorica a marcat Marjanovic (min. 21), după o lovitură de colț.

În prima repriză, la UTA au evoluat: Iacob – Tomozei, Erico da Silva, Medjimorec, Baravykas – Passaglia, Batha – Miculescu, Ubbink, Bustea – Hora.

În repriza a doua au intrat pe teren: Balauru – Vukcevic, Erico (Tomozei 68′), Baravykas(Mar 68′), Shlyakov – Batha(Mihai 68’), Tudor – Antal, Roger jr., Negoescu – Hora(Mercioiu 68‘)

„Un joc de pregătire tipic aș putea spune pentru că a lipsit ritmul de joc, de ambele părți. Au fost și destule momente în care agresivitatea a fost dusă puțin peste limită, dar cred că este normal. Una peste alta, momente bune, dar și momente mai puțin bune, explicabile pentru tot ceea ce se întâmplă acum la noi, cu foarte mulți jucători care au sosit acum, în această perioadă și o a doua repriză cu cinci jucători sub vârstă.

Una peste alta, până la urmă rezultatul este  unul bun, dar nu asta ne-a interesat în primul rând, ci să aplicăm ceea ce am exersat în această perioadă. Este clar că mai este mult de muncă și sperăm ca la următorul joc amical să vedem progrese pe toate momentele jocului.”, a spus antrenorul Laszlo Balint, imediat după încheierea partidei.

Următorul meci din stagiul de pregătire va avea loc sâmbătă, 3 iulie, de la ora 18.00, ora României, contra NK Aluminij, din Slovenia.

foto: uta-arad.ro

UTA Arad, trei meciuri amicale în stagiul din Slovenia

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.