Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE UTA Arad – Hajduk Split 0-1, în meci amical

Echipa de fotbal UTA Arad a fost învinsă de formaţia croată Hajduk Split cu scorul de 1-0 (1-0), joi, în ultimul său meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de brazilianul Jairo de Macedo da Silva (40), potrivit site-ului clubului arădean.

UTA a evoluat în formula: Fl. Iacob (Balauru, 57) – Vukcevic (Tomozei, 75), Erico (Al. Benga, 75), Medjimorec, Şliakov (Baravykas, 57) – Batha, Passaglia (C. Tudor, 85) – L. Antal (Ubbink, 57), Roger (Bustea, 79), Miculescu (Negoescu, 79) – Hora (Mercioiu, 75).

În celelalte două partide de verificare din acest cantonament, echipa antrenată de Laszlo Balint a remizat cu formaţia croată HNK Gorica (1-1) şi a învins echipa slovenă NK Aluminij (2-1).

UPDATE

„Un joc reușit, în mare parte sunt mulțumit de ce am văzut astăzi, chiar dacă am pierdut. Se spune că în această perioadă de pregătire nu contează foarte mult rezultatele, nu sunt tocmai adeptul acestei convingeri și cred ca ar fi trebuit să suprapunem peste acest joc bun și un rezultat pe măsură.

Din păcate am primit gol pe un contraatac dezvoltat în urma unei greșeli în jumătatea adervsă. Dar am arătat multe momente de joc bun și am înregistrat progrese acolo unde ne-am propus. Rămâne dezamăgirea că am pierdut și că am primit din nou gol, fără să ne concretizăm ocaziile avute“, a spus antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.