Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad a prezentat alţi doi jucători, fundaşul Erico da Silva şi portarul Horaţiu Moldovan

Gruparea UTA Arad a prezentat, luni, alte două achiziţii, fundaşul brazilian Erico da Silva şi portarul Horaţiu Moldovan, numărul transferurilor de când echipa a promovat în Liga I de fotbal ajungând la cinci.

„Sunt fericit că am ajuns aici, ştiu ce înseamnă UTA, e o echipă de tradiţie. Sper să pot să ajut echipa, sper să ajungem la nivelul la care ne dorim noi. Mulţumesc pentru oportunitatea de a ajunge aici. Sunt fericit că m-am întors în ţară, mă bucur că am revenit. Am fost un pic stresat că nu ştia dacă pot intra în ţară. Acum gândul meu este să joc fotbal liniştit“, a declarat Erico da Silva într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 31 de ani, Erico da Silva a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu şi Sabail, în Azerbaidjan.

Portarul Horaţiu Moldovan este conştient de concurenţa pe care o are la echipa arădeană, dar s-a arătat dispus să aştepte rândul pentru a debuta: „Sunt fericit că am ajuns la o echipă de tradiţie, cu suporteri minunaţi. Am simţit pe pielea mea la meciul direct. Am venit cu scopul de a juca în Liga I, sunt conştient că am o concurenţă mare. Îmi aştept rândul şi cu siguranţă va veni. Toţi venim cu acelaşi gând, să mergem în play-off, acesta este principalul obiectiv“.

Moldovan, 22 de ani, a mai jucat pentru Ripensia, FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Numărul transferurilor efectuate de UTA Arad, după promovarea în Liga I, a ajuns la cinci, după achiziţionarea jucătorilor Ioan Hora, Neluţ Roşu şi Vlad Morar.

Conducerea clubului UTA Arad a anunţat că vineri va disputa un meci amical, în deplasare, de la ora 20.00, în compania echipei CFR Cluj.

Vlad Morar, noua achiziție a clubului UTA Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.