Ziarul electronic al arădenilor

UTA Arad a făcut primele transferuri în 2021

Conducerea clubului UTA Arad a ajuns, duminică, la înțelegeri cu mijlocașii Roger Junior Rodrigues Figueira și Modestas Vorobjobas.

Conform uta-arad.ro, Roger Junior Rodrigues Figueira e un brazilian născut pe 1 martie 1996.

„În Brazilia a fost echipierul formațiilor Botafogo, Vila Nova FC, Goiania și Atletico Goianiense.

În Europa, a jucat la grupările albaneze la FK Kukesi și KS Kastrioti, dar și în Letonia, la Riga FC. Cu ultima trupă a jucat în preliminariile Champions League toamna trecută“, scrie uta-arad.ro.

Modestas Vorobjobas e lituanian și s-a născut pe 30 decembrie 1995 și vine de la campioana en-titre a țării sale, Zalgiris Vilnius.

„A mai jucat la FK Sialuai și FK Trakai, cu toate trei bifând meciuri în cupele europene, iar de 22 de ori a îmbrăcat tricoul echipei naționale a Lituaniei, pentru care a înscris de două ori“, conform site-ului oficial al clubului UTA.

„Cei doi au fost acompaniați, duminică seară, la prezentarea oficială, de antrenorul principal Laszlo Balint și impresarul Bogdan Apostu“, precizează uta-arad.ro.

UTA Arad s-a despărţit luna trecută, la finalul turului, de şase jucători, Alexandru Ioniţă, Octavian Ursu, Vlăduţ Morar, Călin Popescu, Marian Pleaşcă şi Mihovil Klapan.

La finalul turului, nou-promovata UTA Arad ocupă locul 9, cu 17 puncte, după ce în ultima etapă a pierdut cu 0-6 acasă, în faţa Astrei Giurgiu.

UTA va juca primul meci oficial din 2021 pe 15 ianuarie, acasă, cu FC Viitorul Constanţa (ora 17:00), în etapa a 16-a a Ligii I.

foto: uta-arad.ro

comentarii

One Comment

 • Teo Richard

  Domnilor deschideți Ochiiiii, cine sunt patiseri și cofetari care vin fără săi vedem înainte măcar la un antrenament sau la ceva amicale.
  Din nou o sa auzim 2000 euro gol
  Pasa de gol. 1500 euro
  Semnătura 20.000 Eurooo
  Sau ii Daaaaa Marele Apostuuuuu, de ce nu ii ia și pe Renegați, Pleașcă și Companiaaaaa, poate are sa i facă grătarele la Restaurante.
  UTA este a Aradului, UTA însemna fiecare Arădean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.