Ziarul electronic al arădenilor

UTA – ACS Poli. „O finală în care vom da totul!”

Partida dintre UTA Arad și  ACS Poli Timişoara, care va avea loc joi, la Șiria, în manşa a doua a barajului pentru Liga I de fotbal, va putea fi urmărită în direct pe site-ul uta-arad.ro şi pe contul de Facebook al clubului arădean.

Conducerea clubului UTA Arad nu a ajuns la un acord cu vreuna dintre televiziunile centrale, pentru transmiterea în direct a returului barajului, motiv pentru care s-a căutat o soluţie, numărul celor care doresc să vadă acest meci fiind foarte mare.

Conducerea clubului UTA încă este deschisă la negocieri cu televiziunile centrale şi nu a fixat un anumit preţ pentru cedarea drepturilor TV la acest meci.

Partida retur se va disputa joi, 15 iunie, la Şiria, de la ora 17.30. Echipa timişoreană s-a impus în tur cu 2-1.

„E finala campionatului pentru noi și vom face tot ce e posibil să câștigăm. Nu va fi ușor, cum am declarat și în tur, cei de la Timișoara sunt favoriți, dar asta nu înseamnă că renunțăm la luptă, vrem să le oferim suporterilor și oamenilor din Arad posibilitatea de a vedea UTA în Liga I. Mi-aș dori foarte mult să se întâmple acest lucru”, a spus antrenorul UTA-ei, Laurențiu Roșu, citat de uta-arad.ro.

Tehnicianul utist a indicat pericolele principale pe care le poate crea formația alb-violetă.

„Au un lot valoros, vom ține cont de lucrul acesta, de fazele fixe, unde am avut probleme, vom încerca să ne corectăm cât mai repede. Am primit două goluri după asemenea faze fixe, au avut și acea bară în ultimul minut. Caută să obțină cât mai multe lovituri libere și cornere, să profite de talie, și au un executat foarte bun, mă refer la Croitoru. Sper să fim în creștere și în aceste 90 de minute să putem demonstra că există posiblitatea de a trece de acest baraj cu bine”, a mai spus Roșu.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.