Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE UTA a remizat cu FC Viitorul, în prima etapă a Ligii I

UTA Arad a remizat în deplasare cu FC Viitorul Constanţa, scor 1-1 (1-1), într-un meci disputat, sâmbătă, în prima etapă a Ligii I de fotbal, ediţia 2020 – 2021.

Gabriel Iancu le-a adus pe gazde în avantaj în minutul 43, când a transformat un penalty comis de Alexandru Albu. Valentin Buhăcianu a egalat în ultimul minut regulamentar al primei reprize, valorificând o centrare a aceluiaşi Albu.

Meciul a consemnat debutul spaniolului Ruben de la Barrera pe banca tehnică a Viitorului, dar şi revenirea echipei arădene pe prima scenă a fotbalului românesc după 12 ani.

Din cauza temperaturii ridicate, meciul a fost întrerupt de mai multe ori, pentru ca jucătorii să se poată hidrata.

FC Viitorul Constanţa – UTA Arad 1-1 (1-1), Academia Hagi – Stadion Central – Ovidiu
Au marcat: Gabriel Iancu (43 – penalty), respectiv Valentin Buhăcianu (45).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)

Observator: Alexandru Deaconu (Bucureşti) – CCA.

UPDATE

„Îmi felicit băieții. În ciuda multelor probleme avute astăzi  împotriva unui adversar foarte bun, am reușit să câștigăm un punct. Viitorul, din punct de vedere al posesiei, a impus ritumul jocului, dar noi am răspuns printr-o organizare defensivă foarte bună. Într-un timp destul de scurt, am reglat anumite probleme și am integrat câțiva jucători noi în sistemul gândit de noi.

Necesită timp să definești toate principiile atunci când faci schimbări în efectiv, dar băieții au avut o atitudine admirabilă și e foarte important că am obținut un punct în această deplasare. Gândurile noastre se îndreaptă spre următorul meci, unul dificil și important pentru toată suflarea fotbalistică arădeană, pentru că inaugurăm noul stadion. Apoi se întrerupe campionatul și sper să apucăm atunci să ne reglăm la toate capitolele”, a punctat Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, la finalul jocului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.