Ziarul electronic al arădenilor

USR Vladimirescu are o nouă conducere

Organizația locală a USR Vladimirescu și-a desemnat ieri noua conducere, președintele ales fiind Artur Brădean.

Alături de el s-au înscris în USR oameni care doresc un mod decent de a face politică.

Localitate aflată în imediata vecinătate a orașului Arad, comuna Vladimirescu se confruntă cu problemele unei suburbii rămase la nivel rural.

Mare parte a locuitorilor săi muncesc, își petrec timpul liber și își educă copiii în mediul urban, în municipiului Arad, în timp ce locuiesc și plătesc taxe într-o comună lipsită de facilitățile cu care ei sunt obișnuiți.

Principala preocupare a echipei locale a USR va fi să influențeze administrația locală, pentru ca bugetul local generos al comunei Vladimirescu să fie utilizat pentru îmbunătățirea infrastructurii, a serviciilor de utilități publice locale, a calității vieții celor care locuiesc aici.

Artur Brădean, președinte USR Vladimirescu: „La fel ca mulți locuitori ai comunei mele, îmi doresc infrastructură de calitate, servicii publice eficiente, îmi doresc să mă simt ca în oraș și după ce mă întorc de la serviciu. Împreună cu colegii din USR avem aici prieteni, copiii noștri la fel, astfel că pentru noi comunitatea locală este importantă.

În consecință vom căuta să contribuim la o mai bună administrare locală, la modernizarea ei și implicit la condiții mai bune de viață pentru toți cei care locuiesc în Vladimirescu”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.