Ziarul electronic al arădenilor

USR și-a stabilit lista pentru europarlamentare

Prin votul intern, la care au participat 82% dintre membri, Uniunea Salvați România si-a stabilit astăzi candidații la alegerile pentru Parlamentul European din luna mai a anului viitor.

În urma scrutinului, președintele USR Arad, Vlad Botoș, va ocupa locul 4 pe lista partidului.

USR este primul partid din România care și-a desemnat candidații la alegerile pentru Parlamentul European prin votul tuturor membrilor. Toți cei aproximativ 80 de candidați au parcurs două luni de campanie, deschisă atât membrilor cât și publicului. Au fost organizate zeci de dezbateri în filiale, au fost prezentate carierele profesionale, precum și proiectele asumate de competitori. La final, toți membrii partidului au avut posibilitatea de a vota electronic, pe parcursul a șase zile.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: ”USR se distinge ca singurul partid din România care si-a desemnat lista pentru Parlamentul European în mod democratic, prin votul tuturor membrilor. Vorbim de un gest normal în orice democrație, din păcate singular pe scena politică internă.

Europarlamentarii români s-au remarcat până acum mai mult negativ, prin scandaluri gafe și incapacitate profesională. Sunt bucuros că USR dă românilor ocazia de a trimite la Strasbourg și la Bruxelles oameni calificați, integri, care le vor reprezenta corect interesele.

Toți colegii mei care au candidat s-au remarcat prin cariere și pregătire de excepție, indiferent  de domeniul în care activează. USR este avantajat de faptul că membrii săi nu sunt politicieni de carieră, sunt oameni implicați zi de zi în activitatea economică și socială, astfel că în mai 2019 ne vom prezenta în fața românilor cu o echipa extraordinară.”

Lista completă la: http://bit.ly/Lista_USR_PE

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.