Ziarul electronic al arădenilor

USR și-a prezentat candidații pentru primăriile Zădăreni și Bata

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoș, președinte al filialei județene, a prezentat candidații Uniunii pentru primăriile Zădăreni și Bata, în persoana Cătălinei Șarcău, respectiv a lui Marius Palea.

Cătălina Șarcău, președinte USR Zdăreni: „Avem nevoie de condiții cât mai bune pentru copiii noștri, pentru că atunci noi, cei tineri, vom avea motive să nu mai părăsim România. Numai noi avem puterea de a construi comunități prospere, unde să trăim la fel ca cei de afară.

M-am alăturat USR și am intrat în cursa pentru Primăria Zădăreni deoarece sunt zeci de ani în care lucrurile au stagnat, în care nu s-a reușit dezvoltarea localităților unde trăim. Acest lucru este posibil prin profesionalism, cinste și corectitudine, exact ceea ce îmi propun să ofer comunei mele”.

Marius Palea, președinte USR Bata: „Îmi asum candidatura pentru Primăria comunei Bata deoarece vreau să schimb viața oamenilor de aici. Eu sunt plecat din țară de mulți ani, am văzut cum trebuie făcute lucrurile pentru ca oamenii să beneficieze de condiții cât mai bune.

Cea mai mare problemă a comunităților din mediul rural este lipsa locurilor de muncă, iar soluția este să atragem în zonele noastre antreprenorii care sunt dispuți să investească. Fiecare zonă are câte ceva de oferit, numai că aceste lucruri trebuie transmise investitorilor, din țară sau străinătate. Eu tocmai aceasta îmi doresc să fac, în beneficiul locuitorilor din comuna Bata”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.