Ziarul electronic al arădenilor

USR PLUS anunță: Un nou pas pentru reluarea lucrărilor la pasajul de pe centura Aradului, din zona Micălaca

Luni a fost semnat contractul dintre Ministerul Transporturilor și compania desemnată să efectueze expertiza tehnică și proiectarea restului de executat la pasajul nefinalizat de pe centura municipiului Arad.

Florin Stana, consilier local USR PLUS: „Așa cum am prezentat în urmă cu câteva săptămâni, prima etapă din cele trei necesare pentru finalizarea pasajului peste cale ferată include expertiza tehnică a lucrărilor executate, întocmirea proiectului tehnic pentru restul de executat și asistență tehnică.

În urma licitației de la finele lunii ianuarie, a fost selectată societatea SSF-RO, subsidiara unei societăți germane cu sediul la Munchen. Contractul cu această companie a fost semnat ieri, ceea ce reprezintă un pas înainte spre finalizarea unei lucrări mult așteptată de arădeni.

Informații venite de la CFR ne spun că avizul necesar exproprierii terenurilor este în lucru, la comisa tehnică. După eliberarea sa, Primăria Arad va putea efectua exproprierea  suprafețelor necesare pentru relocarea celor două rețele electrice, a doua etapă din proiectul de edificare a pasajului.

Cu speranța că și acest proces se va desfășura cât mai rapid, pentru a permite ultimei etape, cea a construcției propriu-zise să demareze, vă vom ține la curent cu ceea ce s-a făcut pentru acest pasaj, mai puțin cu ceea ce se va face”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR PLUS Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.