Ziarul electronic al arădenilor

USR mobilizează arădenii împotriva creșterii taxelor locale

USR Arad mobilizează cetățenii să își exprime opinia față de proiectul administrației de majorare a taxelor locale cu 25%.

Tot mai multe voci se alătură organizației în aceste zile, pentru a sprijini aceste demersuri, care vin în ajutorul arădenilor.

USR pune la dispoziția cetățenilor un formular pentru a strânge semnături prin care să ceară renunțarea la proiectul de creștere a taxelor.

Formularul poate fi descărcat și tipărit de la adresa https://goo.gl/p4iwsQ, iar tabelele completate trebuie aduse la sediul USR din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

Reamintim că primarul a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal, prin care urmează să fie majorate cu un sfert impozitele plătit de persoanele fizice pentru clădirile rezidențiale și totodată va crește impozitul pe terenurile cu construcții.

În același timp, gradul de utilizare al veniturilor colectate la bugetul local este deosebit de redus, existând sume considerabile, de ordinul a zeci de milioane de euro pe care administrația nu a reușit să le utilizeze, preponderent din cauza gestiunii ineficiente a proiectelor de investiții.

Alături de USR Arad a venit astăzi Mircea Pereș, membru fondator al „Alternativei de Vest”, partid regional fondat la Arad: „Am decis să mă alătur USR deoarece am simțit nevoie să ne unim forțele. USR este astăzi cea mai puternică voce a opoziției, singura care a luat apărarea cetățenilor. Vedem cum primarul caută să-i împovăreze pe arădeni, crescând în mod inutil taxele. Numai împreună și mobilizând cât mai mulți dintre locuitorii Aradului pentru a-și exprima părerea putem să oprim această inițiativă dăunătoare”

Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Salutăm înscrierea în USR a lui Mircea și a colegilor săi din Alternativa de Vest. Dorim să atragem alături de noi toate insulițele de bun simț, toate persoanele care simt nevoia să se implice, pentru a schimba modul în care sunt gestionate problemele orașului nostru, pentru a administra în folosul cetățenilor”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.