Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad organizează dezbatere publică legată de canalul Mureșel

USR Arad vă invită joi, 8 noiembrie, să participați de la ora 17.00 la o dezbatere publică legată de situația canalului Mureșel din municipiul nostru: situația actuală, probleme, soluții.

Mureșelul este în prezent o problemă a orașului, din cauza poluării cu dejecții menajere și a depozitării de gunoaie pe malurile sale. Ani la rând s-au promovat diverse proiecte și soluții, fără a se realiza nimic. Dorim să aflăm ce poate fi făcut, care este soluția, cât costă, etc. și de ce nu s-a întâmplat nimic până acum.

Cristina Borhan, USR Arad: „Avem în canalul Mureșel o zonă deocamdată murdară și dezagreabilă: o problemă dar și o potențială soluție la nevoile Aradului. Vrem ca, ascultând părerea specialiștilor, a celor care locuiesc în apropiere și sunt afectați direct precum și a altora, să conturăm o soluție benefică pentru oraș.

Îi invităm pe toți cei care sunt interesați de subiect sau doresc să își prezinte opinia, să participe la dezbatere. Cu cât vom auzi mai multe voci, cu atât o eventuală soluție va fi mai aproape de ceea ce are nevoie comunitatea. Vă așteptăm joi, de la 17:00, la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.