Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad lansează campania „Curat pentru copiii noștri”

USR Arad demarează un nou proiect local prin care membri și voluntari vor face curat la toate locurile de joacă din municipiu.

Prin această acțiune dorim să supunem atenției condițiile de care beneficiază copiii și totodată să creștem gradul de implicare al cetățenilor.

Arădenii cu copii cunosc starea locurilor de joacă, faptul că marea lor majoritate suferă din cauza lipsei de grijă, presărate fiind cu mucuri de țigară și resturi de ambalaje și necesitând reparații pentru a fi sigure pentru cei mici.

Consecință atât a lipsei de interes a autorităților locale, cât și a carențelor educaționale ale unora dintre cei care le folosesc, locurile de joacă necesită o intervenție consistentă.

Flavius Dumitraș, USR Arad: „Esența demersului USR Arad este de a atrage atenția asupra unei probleme care persistă de ani buni și care îi afectează pe cei mai dragi nouă, proprii noștri copii. Cu toții ne dorim ca ei să poată să se joace într-un loc curat, fără riscul de a se îmbolnăvi sau accidenta.

Atunci când autoritățile nu își fac treaba, soluția rămasă este implicarea directă a noastră, a cetățenilor. Dorim ca în această toamnă să ajungem pe la toate cele 70 de locuri de joacă publice din municipiul Arad, problemele semnalate fiind omniprezente, în centru și în cartiere deopotrivă.

Facem apel la cei care doresc să se implice alături de noi să ne contacteze, pentru a populariza și a crește impactul proiectului. Ne puteți scrie pe Facebook, ne puteți suna sau trimite mesaje SMS ori WhatsApp la 0733 143 839 sau ne puteți vizita la sediul din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.