Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad: În locul pasajului de la CET, PSD livrează o nouă promisiune

Un nou termen asumat de guvernarea PSD, alături de liderii locali ai partidului de guvernământ, a fost depășit fără ca șoferii să poată traversa calea ferată de lângă CET pe atât de doritul pasaj. În schimb, primim o nouă dată pentru finalizarea lucrării.

La un an și un trimestru după ce noua putere si-a asumat finalizarea în regim de urgență a pasajelor de pe centura Aradului, tot ce putem face este să contabilizăm declarații, promisiuni, termene și eșecuri.

Nici măcar unul din cele două, cel peste calea ferată spre Curtici, aproape de a fi finalizat în decembrie 2016, nu este gata. Nu ne rămâne decât să îi invidiem pe vecinii din Oradea, unde pasajele au fost realizate la timp, iar circulația pe centură este fluentă.

Cauza pentru acest eșec este proasta administrare a investițiilor publice, pe fondul unei crize bugetare induse de măsuri populiste și iresponsabile, ceea ce face ca atât economia cât și populația să sufere. Infrastructura rutieră lasă tot mai mult de dorit, în timp ce beneficiile promise se dovedesc a exista mai mult pe hârtie.

Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „PSD dă dovadă de o incapacitate cronică în ceea ce privește administrarea lucrărilor de infrastructură. Un an de guvernare a adus României 15 km de autostradă, și aceia inaugurați în luna martie, iar Aradului nu i-a adus nimic. Constatăm încă o dată că metoda PSD este să promită și să uite apoi că trebuie să se țină de cuvânt, așa cum au făcut cu întreg programul lor de guvernare. În schimb, sunt deosebit de activi atunci când trebuie să modifice legile justiției, pentru a-și rezolva propriile probleme penale”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.