Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad îl susține pe Iohannis, dar se delimitează de PNL Arad

USR Arad îl va susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor pentru președinția României dar se delimitează clar de PNL Arad.

În urma rezultatului înregistrat în primul tur al scrutinului din noiembrie, unica alegere posibilă pentru USR Arad este actualul președinte al României. Îi vom acorda votul în speranța unui al doilea mandat mai activ, a implicării sale în organizarea alegerilor anticipate și într-o reformă de substanță a Constituției (#FărăPenali, alegeri locale în două tururi, echilibrarea puterilor în stat, etc.).

Totodată, ne delimităm clar de partidul din care provine domnul Iohannis. În opinia noastră, PNL Arad reprezintă explicit tipologia politică a celor 30 de ani care ne-au adus aici: promovarea incompetenței manageriale și politizarea administrației, risipa banilor publici prin sprijinirea firmelor de casă și a rețelelor de interese, ignorarea nevoilor reale ale comunității.

În sprijinul acestor afirmații, amintim câteva dintre „performanțele” administrației locale din municipiul nostru:

Investiții de milioane de euro care nu aduc beneficii arădenilor: pistele de biciclete inutilizabile, ștrandul fără vizitatori, regenerarea urbană;

Lipsa investițiilor locale în școli și în spitale;

Demolarea bazelor sportive fără a construi altele, conform legii. În aceeași cheie, stadionul UTA este neterminat deși s-a achitat întregul preț;

Falimentul termoficării, în care s-au pompat fără folos milioane de euro în fiecare an;

Anularea transferului Cetății către arădeni, din cauza lipsei de interes a autorităților locale.

PNL Arad rămâne același partid nereformat, aflat sub conducerea baronilor, la fel ca PSD. Atâta timp cât este gestionat de personaje precum Falcă sau Cionca, nu se pune problema unui sprijin local din partea Uniunii.

USR Arad va continua să susțină o politică dedicată cetățenilor și comunității. Credem în transparență, integritate și profesionalism și propunem o administrație locală preocupată mai mult de interesele oamenilor decât de politică.

În acest sens, ne asumăm responsabilitatea de a veni în fața arădenilor cu un proiect local cu totul altfel decât ceea ce avem acum. Până atunci însă, îi îndemnăm pe arădeni să meargă duminică la urne și să-l voteze pe Klaus Iohannis.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.